Tietosuojakäytäntö

Bestair Oy on sitoutunut suojelemaan asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Niinpä olemme laatineet näiden yksityisyyden suojaa koskevat toimintaperiaatteet asiakkaan tietojen keräämiseen, käyttöön, julkaisu, siirto ja säilytys. Meidän toimintaa Internetissä on linjassa kaikkien tarvittavista toimista ja asiaa koskeva lainsäädäntö Euroopan unionin ja Viron tasavallan. Ota hetki tarkastellaksesi tietosuojakäytäntöjämme.

 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, Bestair Oy kerää yksittäisiä sopimuksia esitystapahtumasta häneen yhteyttä.

Henkilötietojen kerääminen voi tapahtua seuraavilla tavoilla:

yhteystiedot (kuten nimi, henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, suositeltavin tapa yhteyttä) esittely verkkosivuiltamme tai muualla.
käyttämällä verkkosivustoa tai käyttämällä evästeitä
osto- tai tilata verkkokaupasta henkilökohtaisia ??yhteystietoja tai hankinnan mieltymykset tallennus (kamadojoe.ee voi pyytää tiettyjä alueita verkkosivuilla vapaaehtoisesti antaa henkilökohtaisia ??tietoja ja henkilökohtaisia ??tietoja. Tarvittavat henkilökohtaisia ??tietoja voivat olla nimi, osoite, postinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut tiedot )
jälkimaksuvaatimus.

 

Muiden tietojen keruu

Keräämme myös muita kuin henkilökohtaisia ??tietoja – tietoja, joita ei suoraan yhdistää tiettyyn henkilöön (sukupuoli, ikä, kieli, sijaintia).

Voimme myös kerätä tietoja asiakkaan toiminnasta ja yleinen myymälöissämme ja verkkosivuilla. Nämä tiedot kootaan ja sitä käytetään, jotta voimme tarjota asiakkaille hyödyllistä tietoa ja saada tietää, mitä web-sivuston, tuotteita ja palveluja, mielenkiintoisimmat osat. Kokoa koskevia tietoja käsitellään henkilötietona tässä tietosuojakäytännössä.

 

Kerättyjen henkilötietojen käyttö

Kerätty henkilötietoja, voimme ilmoittaa asiakkaille KamadoJoe tuotteita, tarjouksia ja tulevista tapahtumista. Asiakas, joka ei halua olla meidän uudiskirjaloendis tai saada ilmoituksia, jotka saattavat olla kiinnostuneita itse tuotteiden voi olla saajien kohderyhmän milloin tahansa poistaa. Kerätty henkilötietoja käytetään myös toimituksen asiakkaalle sitoumuksia.

Asiakas voi paremmin palvella Bestair Oy tiedonantovelvollisuus yksittäisten käyttäjien kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja KamadoJoe’le ja jaetaan sopimuksen pitämään tiedot luottamuksellisina. Kolmansilla osapuolilla on kumppanimme, jonka tehtävänä on kuljettaa tavaroita myydään myymälässä tai osamaksukauppaan palvelutarjontaa.

 

Henkilötietojen suojaaminen

Bestair Ltd toteuttaa kaikki varotoimenpiteet (hallinto-, tekniset ja fyysiset toimenpiteet) suojaamaan asiakkaan henkilötiedot. Tietojen muokkaamiseen ja käsittelyyn pääsy on rajoitettu valtuutettuihin henkilöihin.

 

turvallisuus

Kaikki KamadoJoe verkkokauppa ja ostojen aikana vastaanottavan asiakkaan henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina tietoja. Salatun datan kanava pankkien kanssa saada ostaa henkilötietojen ja pankkitiedot turvallista.

 

Tietosuojakäytännön ehdot

Käyttämällä verkkosivuillamme olet lukenut ja hyväksynyt nämä periaatteet ja ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa yleisten ehtojen yksityisyyden suoja tarvittaessa ilmoittamalla asiakkaille.

Kaikki Yksityisyyden suoja tai tietojenkäsittelyn esiin nousevat uudet kysymykset tai huolenaiheita, ota yhteyttä osoitteeseen info@kamadojoe.ee