Sinulla on oikeat tarvikkeet. Nyt tulee opetella myös oikeat tekniikat minkä tahansa lihapalan valmistamiseen millä tahansa tavalla.
Näiden muutaman tärkeän perusmetodin tietäminen tekee sinusta varmemman ja menestyksekkäämmän grillaajan.

GRILLAUS

Grillaus on tapa saavuttaa ruokaa valmistettaessa nopea, herkullinen ja pysyvä tulos. Korkealaatuisen hiilen käyttö takaa yhtenäisen liekin ja uskomattoman maun kaikkeen, mitä grillaat – hampurilaisista ja sianlihasta parsaan tai maissintähkiin.

RUSKISTUS

Ruskistus antaa uskomattoman värin ja maun – kuvittele vain mehukas pihvi tai liekitetyt rapeat kampasimpukat. Ajoitus on avain tämän korkealämpöisen tekniikan hallintaan. Grillin tulee antaa saavuttaa ruskistukseen tarvittava riittävän korkea lämpötila, mutta kun olet saavuttanut sen, ei runsaan rapean kuoren ruskistaminen ruokaan vie enää kauan.

PAISTAMINEN

Kamado Joen voi muuntaa hiilillä toimivaksi uuniksi yhdellä yksinkertaisella asetuksella. Sen keraamiset seinät pitävät lämpöä ja sen pyöreä muoto takaa erinomaisen ilmakierron muodostaen täydelliset olosuhteet paistamiseen. Voit valmistaa kaikkea, mitä valmistaisit tavallisessa uunissa aina pizzoista runsaisiin marjapiirakoihin ja tuoreisiin, rapeaan leipiin.

PAAHTAMINEN

Mehukas ja murea sisältä, rapea ja maukas ulkoa – tätä odotamme paahdetulta ruoalta. Täydellinen suuremmille lihapaloille, kuten kokonaiselle kanalle, porsaan selkäpaloille tai vihanneksille. Keskilämpötila (300-450°) mahdollistaa ruoan hitaan ja epäsuoran paistamisen, jättäen ruokaan mukavan avotulella paistetun maun ja mehukkuuden ja rapean kuoren.

SAVUSTUS

Savustus on ruoan valmistamista matalassa lämpötilassa hitaasti. Kamadon ainutlaatuinen muoto ja design lukitsevat kosteuden sisäänsä ja antavat lämmön paistaa hitaasti – imien siihen samalla runsaan savuisen maun. Tietenkään liha ei ole ainut, mitä voit savustaa. Kaikkea kalasta pähkinöihin ja vihanneksiin voidaan parantaa puusavun monimuotoisella maulla.