Olemme kaikki kokeneet sen: teemme jotain, josta nautimme, mutta olemme pettyneitä työvälineen laatuun. Se ei ehkä hajoa, mutta se ei myöskään toimi kuin sen pitäisi. Tämä oli kokemuksemme grillauksesta. Rakastimme sitä. Teimme sitä jatkuvasti. Mutta viikonloppu toisensa jälkeen, olimme pettyneitä grilleihimme ja työvälineisiimme. Tiesimme, että olisi parempi tapa – se inspiroi meitä suunnittelemaan ja kehittämään paremman grillin. Kamado Joe ei ole vain tuotesarja. Tällainen grilli luodaan vain, kun kaksi grillausta rakastavaa kaveria alkaa tosissaan suunnitella maailman parasta keraamista grilliä. Parempi laatu. Fiksummat ratkaisut. Innovatiivisemmat tarvikkeet. Se on Kamado Joen tarina.

INTOHIMO

Yrityksemme sydän ei ole liiketoiminta. Se on ihmisten yhteisö, jotka rakastavat samaa kuin kaikki yrityksessämme: ruoanlaittoa ulkona yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Tämä intohimo on liekki, joka palaa kaikessa, mitä teemme.

LAATU

Tehty toimimaan paremmin ja kestämään kauemmin. Se on yksinkertainen, tinkimätön laatustandardi, joka ohjaa kaikkea, mitä Kamado Joella teemme – suunnittelusta valmistukseen. Tavoitteemme on yksinkertainen: jokainen nimeämme kantava tuote on luotettava osa ainutlaatuisesta grillauskokemuksesta.

INNOVAATIO

Olemme alkupäivistämme alkaen keskittyneet ratkaisemaan ongelmia, joita muut eivät tai eivät ole osanneet ratkaista, jotta ihmiset saisivat grillauksesta enemmän irti. Emme tyydy keskitasoon. Se on omistautuminen, joka on läsnä kaikessa aina merkkigrilliemme ominaisuuksista massiivisten grillihiilien kokoon.