TAKUU

Rakennettu kestämään eliniän.
Malleille: ClassicJoe, ClassicJoe Stand Alone ja BigJoe

RAJOITETTU ELINIKÄINEN TAKUU KERAAMISILLE OSILLE
Kamado Joe takuu on voimassa kaikkiin Kamado Joen grillien ja savustuslaitteiden keraamisten osien materiaali- ja valmistusvikoihin niin kauan, kun grilli on alkuperäisen omistajan hallussa.

5 VUODEN TAKUU METALLIOSILLE
Kamado Joen viiden vuoden takuu on voimassa Kamado Joen grillien ja savustuslaitteiden metalli- ja valurautaosien materiaali- ja valmistusvikoihin.

3 VUODEN TAKUU LÄMMÖNSÄÄTIMELLE JA PIZZAKIVELLE
Kamado Joen kolme vuoden takuu on voimassa Kamado Joen grillissä ja savustuslaitteessa käytetyn lämmönsäätimen rungon, keraamisten levyjen ja pizzakiven materiaali- ja valmistusvioille.

1 TAKUU LÄMPÖMITTARILLE JA TIIVISTEILLE
Kamado Joen vuoden takuu on voimassa Kamado Joen grillissä ja savustuslaitteessa käytetyn lämpömittarin ja tiivisteiden materiaali-j a valmistusvioille.

MILLOIN TAKUUAIKA ALKAA?
Takuuaika alkaa alkuperäisestä ostospäivämäärästä ja kattaa vain alkuperäisen ostajan. Jotta takuu olisi voimassa, sinun tulee rekisteröidä grillisi.

Jos vika materiaalissa tai valmistuksessa havaitaan voimassa olevan takuuajan aikana normaalissa käytössä, Kamado Joe korvaa tai korvaa oman harkintansa mukaan viallisen osan ilmaiseksi. Tämä takuu ei koske työtä tai muita kuluja, jotka liittyvät palveluun, korjaamiseen tai grillin käyttämiseen. Kamado Joe maksaa takuuosien kuljetuskulut.

MIKÄ EI KUULU TAKUUSEEN?
Tähän takuuseen eivät kuulu vahingot, jotka ovat aiheutuneet väärinkäytöstä tai tuotteen käyttämisestä muihin tarkoituksiin, kuin mihin se on tarkoitettu. Vahingot, jotka eivät tule normaalista käytöstä, asennuksesta, huollosta tai koostamisesta, vahingot, jotka aiheutuvat onnettomuuksista tai luonnon katastrofeista, vahingot, jotka aiheutuvat luvattomista tarvikkeista tai muutoksista tai vahingoista kuljetuksen aikana. Tämä takuu ei koske vahinkoja, jotka tulevat normaalista käytöstä tai kulumisesta tuotetta käytettäessä (esimerkiksi naarmut, lommot) tai muutoksia grillin ulkonäössä, jotka eivät vaikuta sen toimintaan.

TÄMÄ RAJOITETTU TAKUU ON YKSINOMAINEN JA KORVAA MUUT KIRJALLISET TAI SUULLISET, SUORAT TAI VÄLILLISET TAKUUT, MUKAAN LUKIEN MUTTA EI RAJOITTUEN MYYNTIKELPOISUUDEN TAKUU TAI SOPIVUUS TIETTYYN TARKOITUKSEEN. VÄLILLISTEN TAKUIDEN VOIMASSAOLO, MUKAAN LUKIEN KAIKKI VÄLILLISET TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN ON SELVÄSTI RAJOITETTU KOHTEENA OLEVAN OSAN TAKUUN VOIMASSAOLOAIKAAN. Jotkut osavaltiot eivät hyväksy rajoituksia siitä, kuinka kauan välillinen takuu on voimassa, joten yllä oleva rajoitus ei ehkä koske sinua.

JOS RAJOITETTUA TAI MITÄ TAHANSA MUUTA VÄLILLISTÄ TAKUUTA RIKOTAAN, ON OSTAJALLA OIKEUS TAKUUEHDOISSA TUOTUJEN RAJOITTEIDEN MUKAAN VAIN OSIEN KORVAAMISEEN. KAMADO JOE EI OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN ERIKOISTILANTEESTA SYNTYNEESTÄ, TOISSIJAISESTA TAI VÄLILLISESTÄ VAHINGOSTA. Jotkut osavaltiot eivät hyväksy rajoituksia erikoistilanteista syntyneistä, toissijaisista tai välillisistä vahingoista, joten yllä oleva rajoitus ei ehkä koske sinua.

MIKÄ MITÄTÖI TAKUUN?
Takuu ei ole voimassa, jos ostat minkä tahansa Kamado Joen tuotteen epäviralliselta myyjältä. Epävirallinen myyjä on muun muassa alennuskerho, ostoskeskus tai mikä tahansa muu myyjä, jolle Kamado Joe ei ole erikseen myöntänyt lupaa Kamado Joen tuotteiden myyntiin.

TAKUUN PALVELUILLE

Ota takuuhuoltoa varten yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi. Kansainvälistä takuuhuoltoa varten, sinun tulee ottaa yhteyttä tuotteen myyneen valtion jälleenmyyjään.

  • Ennen kuin soitat, ota seuraavat tiedot esille:
  • Mallinumero (katso tietokyltti)
  • Sarjanumero (katso tietokyltti)
  • Todistus alkuperäisen ostajan ostosta
  • Asennuspäivämäärä
  • Ongelman pikakuvaus
  • Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Jos ongelmaa ei voida ratkaista niin, että olet
  • tyytyväinen, ole hyvä ja kirjoita tai soita meille tai lähetä sähköpostia.

KAMADO JOE
Bestair Ltd
Kadaka tee 63, Tallinn 12915
Viro

S-posti: Ota yhteyttä asiakaspalveluun tästä

Tämä rajoitettu takuu antaa sinulle tietyt lailliset oikeudet ja sinulla saattaa olla muita oikeuksia riippuen osavaltiostasi.