Kamado Joen grillauspinnan innovaatio alkoi monipuolisella, puoliympyrän muotoisella teräs- ja valurautagrillisäleiköllä. Tämä läpimurtava ajattelu antanut meille inspiraatiota luoda laajan valikoiman pintoja, jotka ovat täydellisiä eri ainesosille ja eri valmistustavoille. Kaikkia niistä voidaan käyttää myös lukemattomissa yhdistelmissä, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin ja tyyleihin.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Säleikkö ruostumattomasta teräksestä

Perinteinen säleikkö ruostumattomasta teräksestä on valmistettu ohuista vartaista,jotka päästävät hiilillä grillatessa mahdollisimman paljon lämpöä säleikön läpi.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Valurautasäleikkö

Valurautasäleikkö pitää hyvin lämpöä ja on hyvin kestävä, minkä vuoksi se on täydellinen kaikenkokoisten lihapalojen valmistukseen. Säleikön leveät vartaat jättävät lihalle mukavat grilliviivat ja paistavat lihan ja lukitsee maut lihan sisään.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Valurautainen käännettävä terässäleikkö

Tämä kaksipuolinen säleikkö tarjoaa sileän pinnan ja rimoitetun pinnan. Se on täydellinen kaikkeen ruoanlaittoon valuraudalla.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Laserleikattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu säleikkö

Tämä tuplapaksu, laserleikattu ruostumaton teräspinta on erittäin sileä ja täydellinen herkän kalan ja vihannesten yhtenäiseen paistoon.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Vuolukivi

Tämä paksu bakteereita ja tahroja estävä levy tarjoaa tasaisen ruoanlaiton vähemmillä leimahduksilla antaen lihan paistua omassa mehussaan.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Levityssäleikkö

Tavallisen grillisäleikön kohdalle asennettava säleikkö, joka jättää kahden säleikön väliin tarvittavan leveän 10 cm välin, voidaan pestä tiskikoneessa ja suurentaa grillin tilavuutta jopa 60 %.