Hyvä kamado-ruoanlaitto alkaa perusteista. Opi, miten käsittelet grillauksen peruselementtejä kuten tulta, savua, etäisyyttä ja pintoja tunteaksesi grillisi kokonaan – ja saadaksesi uskomattomia makuja.

1

Tuli

2

Savu

3

Etäisyys

4

Pinnat

TUTUSTU GRILLAUKSEN PERUSELEMENTTEIHIN

Tuli on menestyksekkään kamado-grillauksen tärkein elementti — ja se koostuu vain kolmesta elementistä: hapesta, lämmöstä ja polttoaineesta. Opi kontrolloimaan niitä ja tiedät miten kontrolloit tulta grillissäsi.

KAMADO JOEN GRILLIEN INNOVATIIVINEN DESIGN YKSINKERTAISTAA ILMAN SÄÄTELYN. YLÄ- JA ALAVENTTIILIIN SÄÄTELYN ANSIOSTA ILMAN LISÄÄMINEN TAI RAJOITTAMINEN GRILLISSÄ ON HELPPOA LÄMMÖN SUURENTAMISEKSI TAI PIENENTÄMISEKSI.

Savu on maku, jota ei voi matkia tai huijata. Se muuttaa jopa kaikkein tavallisimman lihan erityiseksi lisäten siihen monimuotoisuutta ja muuttaen sen ateriaksi, joka on muistamisen arvoinen. Koska Kamado Joen grillit toimivat hiilillä, syntyy kevyt savun makuu kaikkeen mitä grillaat, huolimatta siitä mitä tekniikkaa käytät. Savu on maku, jota me kaikki haluamme.

LUOTU OTTAMAAN SAVUSTA KAIKEN IRTI, KAMADO JOEN GRILLIEN TEHOKAS DESIGN ANTAA SINULLE MAHDOLLISUUDEN LISÄTÄ RUOKIIN MAKUA VAIN HIILILLÄ TAI HIILILLÄ JA PUULASTUILLA TAI -PALOILLA.

Ehkäpä ensimmäinen oppituntisi tulesta, lämmöstä ja etäisyydestä tulee jo lapsuudesta, kun nuotiolla grillattiin kaikkea hyvää. Ehkä halusit saada ruokaasi juuri sen oikean kultaisen pinnan pitäen tikkuasi korkealla nuotion päällä odottaen kärsivällisesti. Ehkä halusit mahdollisimman suuren rapeuden laittamalla ruokasi suoraan liekkiin ja vetäen heti pois. Mitä ikinä tuolloin opitkin, koskevat nämä etäisyyden ja liekin väliset oppitunnit myös kamadoasi.

KAMADO JOEN UUDENLAINEN DIVIDE & CONQUER -JÄRJESTELMÄ TEKEE TULEN JA RUOAN VÄLISEN ETÄISYYDEN SÄÄTELYN HELPOKSI, MUTTA SE TARJOAA MYÖS ERILAISIA YHDISTELMIÄ RUOAN PAISTOON ERI TASOILLA.

Ajattele Kamado Joen ruoanlaittopintoja kuin keittiösi pannuja ja kattiloita.
Tai tärkeimpiä tarvikkeitasi. Erilaiset materiaalit (valurauta, ruostumaton teräs, keraaminen kivi) pitävät ja kuljettavat lämpöä eri tavoin. Oikean lämmönsäätelyn löytäminen (tulesta ruoan pintaan) on avain saavuttamaan täydellisen lopputuloksen kaikille ruoille.

KAMADO JOEN RUOANLAITTOPINTOJEN VALIKOIMA TARJOAA TÄYDELLISEN LEVYN KAIKILLE PROTEIINILÄHTEILLE TAI VIHANNEKSILLE – PAKSUISTA PIHVEISTÄ HERKKÄÄN KALAAN.