käyttöehdot

Bestair Ltd yleensä osta MYYNTIEHDOT

Bestair Ltd (rekisteritunnus 10878790, osoite Kadaka tee 63, Tallinn 11912, Viro) ( ’myyjä’) on virolainen yritys, joka toimii KamdoJoe verkkosivuilla ja verkkokaupassa www.kamadojoe.ee (jäljempänä ”verkkokauppa”).

Myyjä tarjoaa erilaisia grillit ja grilli tarvikkeet verkkokaupasta. Seuraavassa esitetään yleiset osto- ja myynti ehdot (jäljempänä ”myyntiehdot”) sovelletaan kuhunkin ostajalle (jäljempänä ”Ostaja”) ostaa verkkokaupasta, edellyttäen että myyjä ja ostaja ei ole erityisiä sopimukset kirjallisesti.

Ostaja voi olla suhteen myyntiehtojen oikeus- tai luonnollista henkilöä. Jos ostaja on luonnollinen henkilö, joka ostaa tavaroita myytäväksi ehtojen mukaisesti kaupan ja ei liity itsenäistä taloudellista tai liiketoimintaa, kuluttaa ostajan katsotaan voimassa olevia lakeja, mitä tarkoitettiin kuluttajien ( ”asiakas”).

1. TAVAROIDEN MÄÄRÄ
Ostaja tilaa tavaran, myyjä toimittaa nettikaupasta järjestystä, jossa todetaan sen nimissä, tavaroiden määrä ja toimitustapa.
1.2. Myynti Ehdot esitetyt sitoumukset ostajan on oltava vähintään 18-vuotias ja laillisesti pätevä. Jos henkilö puolesta toimivan oikeushenkilön, niin että henkilö saa olla oikea oikeudellinen asema ja täydet valtuudet. Puolesta toimivan oikeushenkilön, ostaja, vahvisti edustaja että sillä on täydet valtuudet ryhtyä oikeushenkilöt kaupan yhteydessä myynnin asetetut edellytykset velvoitteita.

1.3. Perehtynyt verkkokaupan myynti ehdot ja napsauttamalla ”Olen lukenut ja hyväksyt ehdot”, vahvistaa suostumuksensa ostajalle ostotilauksiin sovellettavan myyntiehdot. Myyntiehtoja sisältää ostosopimuksen välillä ostajan ja myyjän tulee voimaan siitä hetkestä, kun myyjä lähettää ostajan vahvistuksen tilauksen, ja tämä koskee osapuolia kaikkien tehtävien suorittamiseksi.

1.4. Ostaja sitoutuu näihin myyntiehtoja sisältää myyntisopimuksen tekemistä sähköisesti. Myyjä annetaan ostajalle kirjata asiaa tilauksen sisältöä ja ehtoja ja kopioi.

1.5. Klikkaamalla ”Olen lukenut ja hyväksyt ehdot ja jolloin suoritetaan ostaa, ostaja vahvistaa, että hän tuntee koko verkkokauppaan tilattuihin liittyvät tiedot, kuten tavaroiden luonne tyypillinen keskeiset tiedot siinä määrin kuin on tarpeen tehdä tietoisen ostopäätöksen. Jos ostaja tarvitsee lisätietoja tai apua (kuten neuvonta osalta asennus, aktivointi ja vastaavat), ostaja voi ottaa yhteyttä myyjään sähköpostitse info@kamadojoe.ee soittamalla alla olevaan numeroon +372 56288355 tai ottamalla yhteyttä hänen Internet-ostoksia verkossa asiakaspalvelukanavan kautta.

1.6. Myyjä ilmoittaa Ostajalle tilausvahvistuksen tai hylkäämisestä kohtuullisessa ajassa sähköpostitse. Sen jälkeen, kun myyjä on lähettänyt vahvistuksen, ostajalla on velvollisuus suorittaa maksu tilattujen tavaroiden, heidän myyntiehdot kohdan mukaisesti 6 seuraamalla annettuja ohjeita verkkokaupassa. Myyjä ei toimita tavaroita järjestyksen mukaan ennen täysi maksu on vastaanotettu, paitsi silloin, kun se on sovittu. Jos koko maksua ei ole tehty viiden (5) päivän kuluessa tilausvahvistuksen myyjä, järjestys päätetään ilman muita velvoitteita.

1.7. Kun olet vahvistanut vastaanottamisen maksusuoritusmääräystä tehty myyjän maksu sähköpostitse antamalla samaa tavaraa selityksessä ja toimitusehdot.

1.8. Kuluttaja antaa ostoon ja myyntiin myyjä myös sitoutuu ehtoihin suostumuksensa varastointiin ja henkilötietojen käsittelystä mukaisesti Laki henkilötietojen suojasta, tai muu vastaava säädöstä suojella henkilökohtaista koskemattomuutta Euroopan unionin, Euroopan talousalueen tai muussa maassa. Kuluttaja vahvistaa, että myyjä voi käsitellä henkilötietoja mukaisesti sopimusehtojen kuluttajan sopimuksen mukaan kuluttajan kanssa täyttää asiakkaiden pyyntöihin ja lähettää mainitut tiedot henkilöistä, jotka myyjä käyttää suorituskykyä kuluttajan kanssa sopimusta, ja joka on myös velvollisuus varmistaa kuluttajien henkilötietoja.

2. TAVAROIDEN VAIHTO
2.1. Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa ostajalle tilausten takia nykyiset varastot tai muista asiallisista syistä. Myyjä ilmoittaa ostajalle tällaisista muutoksista ennen tavarat luovutetaan. Ostajalla on velvollisuus vahvistaa tai hylkää muutokset sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa ilmoituksen myyjältä. Jos ostaja ei noudata näitä velvoitteita, myyjä on oikeus purkaa sopimus eikä täytä järjestyksessä, on vapautettu muista vastaavista vastuusta.

3. TUOTTEEN OMINAISUUDET
3.1. Hinnat näkyvät verkkokaupan myyntitarjouksissa. Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja, jos muuttuvat valuuttakurssit, pankkikulut, materiaali- ja työvoimakustannukset sekä valtioneuvoston toimintaa, ja muista syistä kuin myyjä. Kaikki hinnanmuutokset eivät vaikuta tavaroiden hintoihin, joista myyjä on hyväksynyt tilauksen ja maksanut sen.

3.2. Myynteihin sisältyvät hinnat sisältävät sovellettavan arvonlisäveron.

3.3. Jos tarjous ei toisin mainita, hinnat eivät sisällä tavarantoimituksiin, purku, asennus- tai varastointikustannukset tai tuotteeseen liittyvien maksujen, verojen ja muiden maksujen, ja tällaiset kustannukset jäävät ostajalle.

4. ILMOITUKSEN EHDOT JA EDELLYTYKSET
4.1. Tavarat toimitetaan ainoastaan ??Viron tasavallan alueella ja toimitukset toteutetaan Viron tasavallan voimassa olevien lakien mukaisesti. Toimitusaika on 2-3 päivää.

4.2. Jos ostaja haluaa nopeutetun toimituksen, veloitetaan ostaja nopeutetusta toimituksesta (pikalähetyspalvelu ja muut palvelut). Muissa tapauksissa toimituskustannuksista vastaa se osapuoli, joka on vastuussa tällaisesta maksusta verkkokaupassa. Jos ostaja vastaa luovutuksesta aiheutuvista kustannuksista, vastaava hinta ilmoitetaan myös tavaroiden järjestyksessä.

4.3. Myyjä päättää yksin siitä, miten tavarat toimitetaan parhaiten.

4.4. Jos tavarat ovat valmiina lähetettäväksi pois, myyjä lähettää tavaran ostajalle kirjallisesti vastaanottanut ilmoituksen (sähköpostitse tai tekstiviestillä) ilmi odotettu toimituspäivä. Myyjä on velvollinen luovuttamaan tavaraa paikoilleen kohtuullisessa ajassa saatuaan tällaisen ilmoituksen tavaran ostajalle, kun otetaan huomioon prognoosi.ostja on pakko hyväksyä tavarat välittömästi. Ostaja on velvollinen hyväksymään tavarat välittömästi.

4.5. Tavarat vahingossa menetys ja / tai vahinkoa riski ja muut siihen liittyvät riski siirtyy ostajalle haltuunsa tavarat hetkessä toimitus toimituksen määränpää. Jos myyjä ei ole mahdollista syistä, jotka liittyvät tavaran ostajalle siirtyvät tavaran tulee vahingossa menetys ja / tai vahinkoa riskiä ja muita siihen liittyviä riskejä siirtyy ostajalle siitä hetkestä, kun myyjä on asianmukaisesti täyttänyt velvoitettaan tavarantoimituksilla ostajalle.

4.6. Ostaja on velvollinen tarkistamaan ne perusteellisesti heti tavaroiden vastaanottamisen jälkeen ja tarkastamaan, että kaikki osat ovat ehjiä ja tilauksen mukaan. Ostaja heti vahvistanut siirtoa kirjallisesti (saateasiakirja), mahdolliset virheet, jotka viittaavat heikentyneestä tavarantoimituksilla aikana, mutta myös muita näkyviä poikkeamien jonka ostaja on havainnut tai hänen olisi pitänyt havaita tavaran vastaanottaessaan ja välittömästi ilmoittaa myyjälle. Muita virheitä tai väärinkäytöksiä, ostajalla on oikeus esittää vaatimus ainoastaan, jos tällaisia ??vaatimuksia toimitetaan myyjän kirjallisesti (sähköposti) neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran. Jos ostaja rikkoo määräystä § 04,06, myyjä on oikeus kieltäytyä hyväksymästä ostajan vaatimukset suhteessa tavaroihin tai niiden toimittamiseen. Epäilyksen välttämiseksi on aiheellista täsmentää, että tätä kohtaa ei sovelleta kuluttajiin.

4.7 Ostajan määräämät tavarat eivät ole palautettavissa, korvattavia tai korvattavia, sanotun kuitenkaan rajoittamatta 10 kohdan soveltamista.

5. VASTUUVAPAUDESTA VALTIOIDEN HYVÄKSYMISESTÄ
5.1. Jos ostaja ei ota tavarantoimituksilla vastaan ??myyjän määritellyssä ajassa, ostaja vastaa kaikista kustannuksista, jotka liittyvät toimituksen (mukaan lukien tavaroiden varastointiin odottamattomia).

5.2. Jos ostaja viivyttää tavaroiden vastaanottamisesta yli neljätoista (14) päivän ajan, jolloin myyjältä ostajalle tavaroiden saapumista, myyjä on oikeus täysin tai osittain purkaa sopimus asianomaisessa osassa (sisältäen tilaus), lähettämällä ostajan ilmoituksen ja vaativat korvauksia myyjälle ostajan loukkauksen yhteydessä, toisin sanoen lähetyksen hyväksymisen hylkäämisestä.

6. MAKSUEHDOT
6.1. Tilatut tavarat maksetaan etukäteen, riippumatta ostajan valitun maksutavan. Maksut suoritetaan euroina.

6.2. Määrättiin maksamaan tavaran, ostaja on valittava sopiva maksutapa. Ostajat tarjotaan seuraavat maksutavat:

6.2.1. pankkisiirrolla;

6.2.2. PayPal;

6.2.3. luottokortilla;

6.2.4. maksu lasku, tilausvahvistus klikkaamalla painiketta ”maksaa laskun”, jonka jälkeen tilaus lähetetään lasku annetaan ostajalle tämän sähköpostiosoitteen. Ostaja on velvollinen maksamaan tavaroista viiden (5) päivän kuluessa laskun pankkitilille laskussa;

6.2.5. maksuerän on painiketta vahvista tilaus ”LHV verojen jälkeen” tai ”Liisi leasing”, jonka jälkeen suunnataan ostaja ostopalvelujen tarjoavat kolmannen osapuolen palvelutoiminnan pyytää ja erä sopimus.

6.3. Selvyyden vuoksi on syytä täsmentää, että velvollisuus myyjä toimittaa tilatut tavarat toimitus ei tule voimaan ennen kuin myyjä on saanut tuotteen maksamisesta kuuluvien koko maksun. Tämä pätee myös, jos ostaja käyttää alakohdissa 6.2.4 ja 6.2.5. mainittu maksutapoja.

6.4. Myyjä vastaa kaikista kustannuksista, jotka liittyvät maksun suorittamiseen (esim pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPal palvelumaksut). Maksu katsotaan olevan olemassa tavaroista kuitti myyjältä maksettu tilille.

6.5. Ostaja ei ole oikeutta minkäänlaiseen maksut keskeytetään johtuen olosuhteista, joista myyjä on vastuussa, tai vähentää mainituista maksuista myyjälle sellaisesta vahingosta tai yksipuolisesti alentaa hintaa.

7. IHMISOIKEUDET

7.1. Tavarat omistusoikeus siirtyy ostajalle, kun tavaran hinta ja kaikki siihen liittyvät maksut on maksettu täysimääräisesti myyjälle.

7.2. Ennen omistuksen siirto ei anna ostajalle oikeutta lupausten tavaroiden myyjän tai sitomiskielto sitoumuksista ja sitomista myyjä ei ole sitova.

TAKUU
8.1. Myyjä tarjoaa takuun ostamat tavarat säädetyt edellytykset 8 kohdassa.

8.2. Takeet tavaroiden ja materiaalin viat, jotka eivät johdu normaalista kulumisesta tai laiminlyönnistä ostaja, on mahdollista soveltaa ainoastaan ??seuraavaa menettelyä:

8.2.1. Täystakuu: tavaroita, jotka ostetaan myyjän toimittamien asennuspalvelut, sovelletaan täyden takuun. Takaavat asiakkaan tulee ilmoittaa myyjälle virheestä takuuaikana ja saadaan riittävän tarkka kuvaus virheestä. Täydelliset takuu- myyjä vastaa kustannuksista poistamiseen liittyvät virheet, ja tavaroiden kuljetus myyjälle tai valtuutetulle huollolle. Ottaa talteen tavara on poistettu, koko laite ei ole merkitystä.

8.2.2. Rajoitettu takuu: takuu tapauksessa ostaja on velvollinen ilmoittamaan myyjälle virheestä takuuaikana ja saadaan riittävän tarkka kuvaus virheestä. Rajoitettu takuu sisältyy myyjä Takuunsuoritusvelvollisuus vain virhe tavaroiden, varaosia tai lisävarusteita vaihtoon, tuottaa uusi (d) tuotteen (t) ostajalle, ja takuu ei korvaa muita kustannuksia (kuten puutteet kustannusten määrittämiseen, kuljetuskustannusten, korjaus-, huolto-, asennus-, jne). Muita rajoituksia kattaa rajoitetun takuun enintään kaksi (2) vuoden takuu tapauksissa (eli kaksi virheet liittyvät tapaukseen) jokaisesta ostoksesta ja ostaja, myyjä ei vastusta ylimääräisiä takuuvaateiden kun myyjä on toinen takuu tapauksessa toimittaessaan uuden tuotteen, komponentti, joka korvaa vika tavarat vaurioitunut osa .

8.3. Takuuaika on 12 kuukautta tavaroiden toimittamista ostajalle. Takuuaika on 24 kuukautta kuluttajakaupan harkita toimitusaika.

8.4. Takuu on voimassa ainoastaan, jos:

8.4.1. Tavara asennetaan valmistajan mukaan asennus-. Kaikki asennusohjeet ovat käytettävissä milloin tahansa lähettämällä osoitteeseen vastaavan halu info@kamadojoe.ee;

8.4.2. Tavaroiden huolletaan ennen esiintymistä virheen;

8.4.3. tavaroita käytetään myyjän ohjeiden ja käyttöohjeet;

8.4.4. virhe ei johdu normaalista kulumisesta;

8.4.5. virhe ei aiheuta ostajalle tai kolmannen henkilön tahallisesta tai tuottamuksellisesta toiminnasta.

8.5. Ostaja on velvollinen ilmoittamaan myyjälle havaittujen virheiden vähintään kymmenen (10) päivää saatuaan tietää virheestä, käyttäen seuraavia yhteystietoja: info@kamadojoe.ee

8 § rikkomisen myyjä on oikeus kieltäytyä soveltamisen takaamiseksi ja lukea takuun.

8.6. Virhettä tavaroiden ja / tai sen osien muuttuvat muutoksen jälkeen myyjä voimavara. Siksi ne on heti palautettava myyjälle.

8.7. Myyjä ei valehtele sallimissa rajoissa sovellettavan lain vastuun aiheutuneista epäsuorista vahingoista ostajalle.

9. FORCE VOIMA
9.1. Myyjällä on oikeus peruuttaa tilauksensa eikä ottaa vastuuta sopimusvelvoitteitaan kokonaan tai osittain noudattamatta jättämisestä, jos se on aiheuttanut johtuu ylivoimaisesta esteestä, kuten tulipalot, tulvat, maanjäristykset, sota, lakko, lainsäädännön muutokset, tavaroiden valmistaja tai kantajana tekoa tai laiminlyöntiä, tai missään muissa tilanteissa, jotka eivät ole valvonnassa myyjä ja myyjä ei voinut ennakoida tätä sopimusta; edellyttäen että myyjä ei ole voinut välttää tätä tosiasiaa ja sen seurauksia, ja nämä tekijät on suora vaikutus suorituskykyyn sopimuksen. Tässä tapauksessa määräaikaa pidennettiin täyttämisestä sopimusvelvoitteitaan tällaisissa olosuhteissa, aika vastaavasti.

9.2. Jos ylivoimaisesta esteestä, syntyminen myyjä on velvollinen välittömästi, kuitenkin viimeistään kymmenen (10) päivää, ilmoittaa ostajalle tällaisista olosuhteista ja niiden odotettu kesto.

10. KULUTTAJIEN OIKEUDET
10.1. 10 §: n mukaiset oikeudet ja velvollisuudet koskevat vain kuluttajia.

10.2. Kuluttajilla on oikeus palauttaa tilattu tavara myyjälle syytä ilmoittamatta neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran. Kuluttajalla on velvollisuus noudattaa 14 päivän peruuttamisoikeus aikaan kaikkien tavaroiden sovelletaan lakeja ja asetuksia, ja pitää tavarat hyvässä kunnossa.

10.3. Tässä osassa tarjotaan käyttämiseen peruuttamisoikeutta kuluttajan on pakko vetäytyä sopimuksesta, jolloin myyjä kirjallisen ilmoituksen. Hakemuksen voi lähettää myyjälle osoitteeseen: Kadaka tee 63, Tallinn 12915, Viro; tai sähköpostitse: info@kamadojoe.ee.

10.4. Kuluttajat peruuttamisen katsotaan päteväksi, jos se on myyjän saama neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran luovutuksesta. Myyjä on ilmoitettava kuluttajalle hakemuksen vastaanottamisesta välittömästi sähköpostitse.

10.5. Jos vieroitusoireita, kuluttaja on velvollinen välittömästi palauttaa tavarat myyjälle samassa kunnossa kuin hän sai niitä, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua nostopyynnön. Jos asiakas ei palauta tavaroita myyjälle asetetussa määräajassa olevan oikeus palata lopetetaan.

10.6. Myyjä on velvollinen palauttamaan kaikki saadut maksut kulutustavaroiden ostetut neljäntoista (14) päivän kuluessa peruutuksesta. Myyjä harjoitukset tässä kohdassa on palautettava maksutapaa käytetään tekemään maksun kuluttajalle.

10.7. Rajoittamatta edellisen kohdan myyjä on oikeus kieltäytyä palauttaa rahat ennen kuin kuluttaja on palauttanut tilattujen tavaroiden myyjän tai todistuksen.

10.8. Kuluttaja vastaa kaikista välittömistä kustannuksista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, merenkulku), joka liittyy kulutustavaroiden myyntiä toimitettujen ehtojen takaisinmaksua.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ JA VASTAUKSET
11.1. Ostaja ja myyjä välisiin suhteisiin sovelletaan Viron lakeja. Osapuolten oikeudet ja velvollisuudet myyntiehdot eivät koske Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen kansainvälistä tavaran kauppaa sopimuksen (CISG) ja osapuolet täten nimenomaisesti sulkea CISG osalta sovellettavuus näiden myyntiehtojen.

11.2. Osapuolet pyrkivät parhaansa ratkaisemaan kaikkia näitä myyntiehtoja johtuvat tai vaikuttaa niiden suorituskykyyn riitoja, ristiriitoja ja valitus neuvotteluissa.

11.3. Jos osapuolet eivät pääse sopimukseen neuvotteluteitse ratkaista kaikki nämä myynti- tai sopimuksen rikkomisesta, päättymisestä tai pätevyyttä tulos tai liittyvät riidat, ristiriidat tai valitukset Harjun maakunnassa, Viro. Jos ostaja katsotaan kuluttajana, erimielisyyksistä ratkaista vastaajan asuinvaltion toimivaltainen tuomioistuin tai kuluttajalle harkinnan asuinvaltion toimivaltaiselle tuomioistuimelle tai muun toimivaltaisen viranomaisen, joka perustettiin vuonna sovellettavan oikeusjärjestyksen riitojen ratkaisemiseksi (mukaan lukien ODR-foorumi, jolla voidaan ratkaista riitoja ulkopuolella tuomioistuin: http : //ec.europa.eu/odr).