MAAILMAN PARHAAN POLTTOAINEEN LÖYTÄMINEN JA JAKAMINEN.

Mitä siihen tarvitaankin. Mitä meidän tuleekin tehdä. Tällainen suhtautuminen on aina johdattanut Kamado Joeta. Joten, kun kyseessä oli hiili, emme tyytyneet keskinkertaisen tuotteen uudelleen nimeämiseen tai pakkaamiseen kuten niin monet muut grilliyhtiöt. Me halusimme luoda jotain yhtä ainutlaatuista kuin grillimme.

TÄMÄ ON KAMADO JOEN HIILEN TARINA

KEHITIMME YHTEISTYÖSSÄ ARGENTIINALAISTEN HIILIMESTARIEN KANSSA YLELLISEN SEKOITUKSEN KOLMEA JALOPUUTA, JOTKA OVAT NIIN LEGENDAARISIA TIHEYDESTÄÄN, ETTÄ PAIKALLISET KUTSUVAT NIITÄ ‘KIRVEEN HAJOITTAJIKSI’.

TUO TIHEÄ PUU ON PAAHDETTU PERINTEISISSÄ ULKOUUNEISSA, JOTTA SYNTYISI MAAILMAN SUURIN, PARAS GRILLIHIILI.

EMME KOHTELE GRILLIHIILTÄ JÄLKIAJATUKSENA TAI HALPANA TARVIKKEENA, VAAN TIEDÄMME, ETTÄ HIILI ON UPEAN ULKORUOANLAITTOKOKEMUKSEN PERUSTE.

SEN VUOKSI OLEMME NIIN YLPEITÄ YHTEISTYÖSTÄMME KÄSITYÖLÄISTEN KANSSA, JOTKA LUOVAT TÄYSIN LUONNOLLISTA HIILTÄ, JOKA PALAA KAUEMMIN, PUHTAAMMIN JA PAREMMIN.

Näet sen, kun avaan jokaisen hiilipussin. Tunnet sen, kun nostat jokaisen jättikokoisen hiilipalan. Ja tietysti maistat sen jokaisen ruoanlaiton jälkeen – myös silloin kun käytät laadukasta hiiltämme toisen tai kolmannen kerran. Se on laadukkaan grillihiilen kauneus.