Intohimoiset grillaajat tietävät, että perinteinen ruskistus ja savustus eivät ole ainoita tapoja nauttia ruoanlaitosta hiilellä. Oikeilla tarvikkeilla voi Kamado Joessa olevaa lämpöä ja savua käyttää kaikkeen rapeista pizzoista paahdettuihin kalkkunoihin ja muihin ruokiin.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Pizzakivi

Jotta pizzapohja olisi aina mukavan rapea, suunnittelimme keraamisen kiven, suurella lyöntivarmuudella, joka jakaa lämpöä tasaisesti ja imee liian kosteuden itseensä.

LEIKKAA KUIN AMMATTILAINEN

Pizzaleikkuri

Pitkä, hieman kaarrettu terä muuttaa kuuman, juuri hiililtä tuleen pizzan leikkaamisen helpoksi ja mukava kahva mahdollistaa leikkurin käytön yhdellä kädellä.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Pannupizzakivi

Pannupizzakivemme antaa mahdollisuuden tarjoilla pizzeria-laatuisia pizzoja sekä myös paellaa, laatikkoruokia ja leipää.

SOPII KAIKKIIN GRILLEIHIN

Kana-alusta

Kestävä Kamado Joen kana-alusta mahdollistaa kantaa puoli kiloa painavan oluen sekä kokonaisen 2,5 kilon tai pienemmän kanan ja toimii kaikilla ruoanlaittotavoilla.

SOPII CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Kyljysteline

Kyljystelineemme optimoi grillaustilan ja mahdollistaa suuremman kyljysmäärän tasaisen valmistumisen. Telineeseen mahtuu myös kanankoipia, porsaankylkiä ja muuta.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Valurautainen haudutusastia

Tämä paksuseinäinen haudutusastia on kaikille täydellinen ulkokokeille ja sopii hyvin keittojen, patojen, chilin ja jopa hedelmäpiirakoiden valmistamiseen.

SAATAVAILLA CLASSICIIN JA BIG JOEEN

Valurautainen wokkipannu

Erinomainen lämmönsäilytyskyky ja tasapainotettu paino tekevät tästä valurautaisesta wokista erinomaisen wokkiruokien valmistamiseen tai pienten lihojen, merenelävien ja vihannesten grillaukseen.

PIZZERIAN LAATU

Pizzalapio

Puinen tasareunainen lapio, jonka voi helposti työntää pizzan alle ja nostaa palan helposti lautaselle. Pizzalapiomme on täydellinen ja kevyt väline pizzan tarjoiluun.